Thursday, January 2, 2014

Ženska Lepota Pokreće Svet

"Svaka žena je lepa na svoj način" je naša poznata uzrečica koja je itekako istinita.Ženska lepota je nešto za čega ne postoji formula,nešto što se ne može izmeriti ali i nešto što se svaka žena trudi unaprediti.
Postoji mnogo načina da žena bude lepša.da se oseća lepše i privlačnije.Mnogi preparati,šminka,odeća i još monogo toga će vam pomoći da izgledate onako kako vi zamišljate lepu ženu.Samo oprez,nikad ne treba preterivati ni sa šminkom,ni sa odećom da ne bi napravile suprotan učinak.
Prvensteno žena koja želi izgledati lepo i prirodno mora voditi  računa o svojoj higijeni te njezi tela,noktiju i kose.

 Stvari koje žene čine lepšima i samouverenijima:

* Šminka

Šminku prilagodite mestu na koje idete.Ako je idete na neku zabavu,doček Nove Godine i sl. šminka može biti upadljivija,sa šljokicma i sl.ali ako idete na jutarnju kaficu sa prijateljicama nemojte preterivati.Izaberite nežni i prirodni "look"



* Odeća 



Odeća ima veliki uticaj na vaš izgled.Odabir odeće je sličan kao i odabir šminke.Za izlaske možete "provokativno" al za kavicu kao dama


* Cipele

Cipele uvek treba uskladiti sa odećom.Štiklice možete nositi u svakoj prilici ali pripazite ako ćete duže stajati onda izaberite manju štiklu ili čak možete odabrati ravne cipele da izbegnete bolne noge.

* Nakit 


Ukras koji je ne izostavan detalj na svakoj ženi.Minđuše,narukvice,ogrlice.. izbor je na vama

* Frizura



Sa frizurom ne možete pogrešiti,bitno je samo da je kosa čist i negovana.

* Tetovaža 


Na prikladnom mestu i sa ukusom može vam pridoneti da se osećate sexy i privlačno.Samo pripazite da ne preterate,kažu da kad napraviš jednu ideš napraviti i drugu :)

Ima mnogo načina kako izgledati privlačnije i lepše,i uvek možemo izgledati bolje i lepše ali nemojte zaboraviti i na onu unutrašnju lepotu koji ipak treba više ceniti nego ovu vanjsku!

No comments:

Post a Comment